Oprescu despre greva RATB: „Să mai zică lumea că nu sprijin transportul cu bicicleta în Capitală”

Primarul Sorin Oprescu a explicat că greva RATB anunţată pentru săptămâna viitoare face parte dintr-o strategie mai amplă a primăriei Bucureştiului de a promova transportul alternativ, cu bicicleta sau pe jos. „Degeaba vă suiţi toţi în maşini, n-o să ajungeţi nicăieri cu ele că o să fie doar blocaje rutiere. Bicicleta e singura soluţie”, a explicat primarul.

De altfel, primarul spune că a avut tot timpul în minte doar sănătatea bucureştenilor. „Când am băgat-o pe aia cu duş doar în timpul zilei la ce credeţi că mă refeream? Tot la tonusul muscular. FAci un duş rece dimineaţa, bagi 10 kilometri pe jos sau cu bicicleta până la serviciu, eşti un alt om, să moară mă-ta dacă nu”, a precizat Oprescu.

O altă iniţiativă a Primăriei Capitalei se va materializa începând cu anul viitor când locuitorii din cartierul Drumul Taberei vor fi chemaţi, cu rândul, să sape la magistrala de metrou dacă vor să mai iasă vreodată din cartierul respectiv.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
11 octombrie 2013 10:10

Alte articole

Vezi mai mult