Oprescu: Gata cu câinii fără stăpân! Cei mai fioroşi câini vor fi numiţi stăpâni peste restul

Animalele fără stăpân vor rămâne foarte curând doar o amintire neplăcută pentru bucureşteni, promite primarul Sorin Oprescu. Acesta a pus la punct sistemul prin care cei mai viguroşi şi mai hotărâţi câini vor fi desemnaţi stăpâni ai confraţilor lor mai blânzi, urmând ca până în 2014 niciun câine fără stăpân să nu mai ameninţe liniştea locuitorilor.

“Nu doar la noi, ci şi în restul lumii civilizate – Ucraina, Belarus, Moldova – oraşele se plâng de câinii fără stăpân. Nu ştim de ce nu s-a gândit nimeni niciodată la această soluţie simplă ca să scape de ei. Câinii de la gura de metrou Republica, de exemplu, vor fi stăpâniţi de cei din Militari, care sunt mai musculoşi şi au o muşcătură mai fermă. La rândul lor, cei din Militari ar putea deveni vasalii celor din Rahova, care sunt nişte veritabili pitbulli. Până la anul, nici un câine nu va rămâne fără stăpân”, a explicat edilul şef al Capitalei.

“Cei mai buni stăpâni pentru câini sunt tot câinii”, a adăugat primarul, “pentru că nimeni nu le cunoaşte mai bine nevoile şi doleanţele. Ar fi chiar o cruzime să fie stăpâniţi de oameni. Unde mai e dreptul câinilor la autodeterminare?”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
29 martie 2013 13:03

Alte articole

Vezi mai mult