Oprescu nu mai vrea telegondolă în Bucureşti: “Mi-a venit o idee şi mai trăsnită, cu trambuline”

Într-o declaraţie de presă recentă, primarul Capitalei a confirmat că renunţă la ideea de a construi o telegondolă între Casa Presei şi Pantelimon, motivând că în cursul nopţii i-ar fi venit o idee şi mai trăsnită: “Pe scurt, ceva cu trambuline gigantice, pe care bucureştenii le-ar putea folosi ca să sară dintr-un cartier în altul”.

Deşi proiectul telegondolei era considerat “de-a dreptul funambulesc”, un consilier al lui Oprescu i-ar fi atras atenţia că aşa ceva chiar există. “Deşi costă foarte mult şi pare o idee absolut dementă, aparent telegondola este plauzibilă, poate transporta persoane şi este folosită în unele oraşe. Vă puteţi imagina că mi-am pierdut orice urmă de interes faţă de ea.”

Dacă experţii vor confirma că trambulinele uriaşe sunt imposibile, acestea ar putea fi instalate chiar anul acesta, urmând ca în cel mai scurt timp Primăria să conceapă şi alte mijloace de transport imaginare. “Poate un tobogan cu apă între Berceni şi Pipera. Sau rachete! Cetăţenii ar putea ajunge în 2 minute din Rahova în Dorobanţi, călare pe rachete balistice”, a adăugat edilul şef înainte de a ieşi din transă.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
29 aprilie 2013 17:04

Alte articole

Vezi mai mult