Oprescu nu s-a lăsat nici în spital! A cerut şpagă de la alţi pacienţi, pretextând că e medic

Dacă nu mai poate să ia şpagă ca primar, măcar să ia şpagă ca medic! Surse din Penitenciarul Rahova susţin că Oprescu a insistat să fie dus la spital, dar nu pentru că ar fi suferit de inimă. La întoarcerea în puşcărie Oprescu a fost percheziţionat, găsindu-se asupra lui inevitabila şpagă.

“Credeaţi că a fost la spital pentru că-i era rău? Nici vorbă! Imediat ce i s-a pus un halat alb pentru investigaţii, Oprescu a intrat prin saloane, cerând pacienţilor mită. De la un pacient a luat 40.000 de Euro, spunând că el e directorul spitalului şi că va cumpăra de la el un tomograf nou, din bani publici”, spune un gardian de la Rahova.

Unui pacient bucureştean Oprescu i-a cerut 2000 de Euro pentru o operaţie şi 30.000 de Euro ca să-i dea aviz să demoleze o vilă istorică şi să-şi construiască un bloc de 8 etaje din termopan. A luat şi de la alţi pacienţi fraieri, spunând că îi vindecă, dar şi că le asfaltează străzile. Cel mai mult a încasat de la pacienţii naivi din Drumul taberei, cărora le-a promis că metroul va fi gata până se externează din spital.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
29 septembrie 2015 18:09
Citește mai mult despre: medic mita Oprescu spital

Alte articole

Vezi mai mult