Oprescu vrea ca bucureştenii de peste 100 de kg să plătească dublu la întreţinere

Primarul Sorin Oprescu se laudă că a găsit o soluţie prin care să suplimenteze banii încasaţi de la bucureşteni pentru întreţinere. Astfel, începând cu acest an, persoanele care depăşesc 100 de kg vor fi trecute drept două persoane, urmând să plătească dublu pentru întreţinere.

„Nu mi se pare corect să se încaseze aceeaşi sumă pentru un copil care are sub 30 de kilograme şi un grăsan care trece de 100 de kilograme. Omul ăla merge la baie mai des, deci trage apa de mult mai multe ori, la duş, la fel, consumă mult mai multă apă, plus că, fiind mult mai voluminos, are nevoie de mai multă căldură în calorifer ca să se încălzească”, a explicat Oprescu.

Singurul primar de sector care nu este de acord cu propunerea lui Oprescu este, evident, Cristian Piedone. „Nu pot fi de acord cu acestă propunere. În loc să am o factură mai mică, ca să îmi rămână bani în plus pentru mâncare, eu ar trebui să plătesc dublu la întreţinere. Dacă Oprescu insistă ci propunerea asta, o să intrăm toţi graşii în greva foamei şi o să falimentăm industira alimentară din România”, a ameninţat Piedone.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
9 ianuarie 2013 14:01

Alte articole

Vezi mai mult