Oprescu vrea un nou record! Bucureştiul, capitala din UE cu cele mai multe căruţe pe cap de locuitor

Primarul Sorin Oprescu este extrem de încântat, după ce a realizat că Bucureştiul are şansa să ajungă în Cartea Recordurilor cu încă o măreaţă realizare: capitala europeană cu cele mai multe căruţe pe cap de locuitor. Actualul primar se laudă că programele de dezvoltare gândite de el pentru bucureşteni au o contribuţie decisivă în realizarea acestui inedit record.

“Treceau zilnic căruţe pe lângă mine când mergeam spre primărie, dar mi se părea ceva banal”, povesteşte Oprescu. “Când, într-una din zile, mi-a picat fisa: Bucureştiul este probabil singura capitală europeană în care se întâmplă aşa ceva. Dacă nu, în orice caz, e capoitala cu cele mai multe căruţe pe cap de locuitor. I-am anunţat deja pe cei de la Cartea Recordurilor, zilele acestea ar trebui să vină în Bucureşti să omologheze recordul.”

Oprescu a promis totdată că va acorda mult mai multă atenţie de aici încolo posesorilor de căruţe. “Vreau să le fac piste speciale, exact ca bicicliştilor. Chiar mă gândesc să le fac o pistă suspendată, ca să poată fi admirate căruţele şi de la distanţă. Va fi o nebunie, turiştii se vor îngrămădi în Bucureşti ca să ne admire căruţele care se plimbă în voie prin oraş”, crede Sorin Oprescu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
25 iunie 2013 08:06

Alte articole

Vezi mai mult