Oprescu vrea un nou record! Bucureştiul, capitala din UE cu cele mai multe căruţe pe cap de locuitor

Primarul Sorin Oprescu este extrem de încântat, după ce a realizat că Bucureştiul are şansa să ajungă în Cartea Recordurilor cu încă o măreaţă realizare: capitala europeană cu cele mai multe căruţe pe cap de locuitor. Actualul primar se laudă că programele de dezvoltare gândite de el pentru bucureşteni au o contribuţie decisivă în realizarea acestui inedit record.

“Treceau zilnic căruţe pe lângă mine când mergeam spre primărie, dar mi se părea ceva banal”, povesteşte Oprescu. “Când, într-una din zile, mi-a picat fisa: Bucureştiul este probabil singura capitală europeană în care se întâmplă aşa ceva. Dacă nu, în orice caz, e capoitala cu cele mai multe căruţe pe cap de locuitor. I-am anunţat deja pe cei  de la Cartea Recordurilor, zilele acestea ar trebui să vină în Bucureşti să omologheze recordul.”

Oprescu a promis totdată că va acorda mult mai multă atenţie de aici încolo posesorilor de căruţe. “Vreau să le fac piste speciale, exact ca bicicliştilor. Chiar mă gândesc să le fac o pistă suspendată, ca să poată fi admirate căruţele şi de la distanţă. Va fi o nebunie, turiştii se vor îngrămădi în Bucureşti ca să ne admire căruţele care se plimbă în voie prin oraş”, crede Sorin Oprescu.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
25 iunie 2013 08:31

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult