Societatea civilă ia poziție față de pericolul iminent al desecretizării arhivei SIPA. Surse din justiție, care cunosc ororile de acolo, avertizează că scurgerea în presă a conținutului arhivei ar produce haos în societate și probabil chiar și sinucideri. Există dovezi că în arhivă ar fi poze cu Rodica Stănoiu dezbrăcată, dar și alte lucruri periculoase.rodica_stanoiu.jpg

Judecătorul Danileț este unul din cei care au văzut grozăviile. A văzut un full frontal cu Mona Pivniceru și Aspazia Cojocaru și șocul a fost atât de mare că s-a oprit din creștere. A rămas într-un stadiu semi-puber, și nici acum la 45 de ani nu are barbă completă. Acesta vorbește tremurând despre ce-a găsit în arhiva SIPA.

 ”Arhiva nu conține doar poze cu femei urâte. Multe dosare conțin păreri de-ale lui Cristian Predoiu despre diverse chestii, și înnebunești de plictiseală. Efectiv îți scade pulsul. Există un raft întreg numit Securiști, cu dosarele lui Zegrean de la CCR, care a făcut niște note pe marginea unor acte și când le-am citit parcă mi-a scurtcircuitat creierul, aveam senzația că m-au bătut minerii”, spune judecătorul Danileț, cu o sclipire de frică în ochi.Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Thursday, 25.05.2017 15:30 Politic

National Cinematografic