Opriți desecretizarea arhivei SIPA! Conține poze nud cu Rodica Stănoiu și Mona Pivniceru!

 Societatea civilă ia poziție față de pericolul iminent al desecretizării arhivei SIPA. Surse din justiție, care cunosc ororile de acolo, avertizează că scurgerea în presă a conținutului arhivei ar produce haos în societate și probabil chiar și sinucideri. Există dovezi că în arhivă ar fi poze cu Rodica Stănoiu dezbrăcată, dar și alte lucruri periculoase.

Judecătorul Danileț este unul din cei care au văzut grozăviile. A văzut un full frontal cu Mona Pivniceru și Aspazia Cojocaru și șocul a fost atât de mare că s-a oprit din creștere. A rămas într-un stadiu semi-puber, și nici acum la 45 de ani nu are barbă completă. Acesta vorbește tremurând despre ce-a găsit în arhiva SIPA.

 ”Arhiva nu conține doar poze cu femei urâte. Multe dosare conțin păreri de-ale lui Cristian Predoiu despre diverse chestii, și înnebunești de plictiseală. Efectiv îți scade pulsul. Există un raft întreg numit Securiști, cu dosarele lui Zegrean de la CCR, care a făcut niște note pe marginea unor acte și când le-am citit parcă mi-a scurtcircuitat creierul, aveam senzația că m-au bătut minerii”, spune judecătorul Danileț, cu o sclipire de frică în ochi.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Ionut
25 mai 2017 13:30
Citește mai mult despre: Danileț poze Rodica Stănoiu SIPA

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult