Nou cutremur pe scena politică după ce Traian Băsescu a dat de înțeles că ar putea candida la primăria capitalei. Preventiv, în preajma sediului primăriei Capitalei, s-au deschis 8 cârciumi noi, de toate felurile, de la cele cu manele la cele în care concertează Marian Nistor. Totodată, fabrica de gheață de lângă Cișmigiu s-a redeschis și se lucrează în trei schimburi pentru reluarea producției. 

basescu_succes_republica_moldova.jpg

Totodată, în aceeași zonă a izbucnit un război mafiot între mai multe firme de distribuție de Chivas, pentru controlul teritoriului. Șapte dealeri au fost omorâți și încă 40 răniți în cel mai sângeros război între clanuri din istoria recentă a Bucureștiului. 

Există, totuși, și o veste proastă. Pentru că tot e în apropiere, și tunelul e aproape gata, magistrala de metrou Drumul Taberei va fi transformată în cramă, de la Eroilor până la Valea Argeșului. 

Fostul președinte ia în calcul să candideze la o nouă funcție publică pentru că, deși a lucrat la stat zeci de ani și a furat cât pentru doi, mare parte din timp a furat la beție, și nu mai știe unde a pus banii.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Friday, 02.10.2015 18:03 Politic

National Cinematografic