Opt noi cârciumi deschise lângă Primăria București după ce s-a zvonit că Băsescu ar candida

Nou cutremur pe scena politică după ce Traian Băsescu a dat de înțeles că ar putea candida la primăria capitalei. Preventiv, în preajma sediului primăriei Capitalei, s-au deschis 8 cârciumi noi, de toate felurile, de la cele cu manele la cele în care concertează Marian Nistor. Totodată, fabrica de gheață de lângă Cișmigiu s-a redeschis și se lucrează în trei schimburi pentru reluarea producției.

Totodată, în aceeași zonă a izbucnit un război mafiot între mai multe firme de distribuție de Chivas, pentru controlul teritoriului. Șapte dealeri au fost omorâți și încă 40 răniți în cel mai sângeros război între clanuri din istoria recentă a Bucureștiului.

Există, totuși, și o veste proastă. Pentru că tot e în apropiere, și tunelul e aproape gata, magistrala de metrou Drumul Taberei va fi transformată în cramă, de la Eroilor până la Valea Argeșului.

Fostul președinte ia în calcul să candideze la o nouă funcție publică pentru că, deși a lucrat la stat zeci de ani și a furat cât pentru doi, mare parte din timp a furat la beție, și nu mai știe unde a pus banii.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

2 octombrie 2015 16:03
Citește mai mult despre: Basescu primarie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult