Optimism la PNL. Un prezicător spune că sfârşitul lumii vine înainte de alegerile din 11 Decembrie

Ultimele sondaje de opinie nu dau prea multe speranțe liberalilor, care se văd acum și în urma partidelor apărute doar de câțiva ani. Cu toate acestea, vicepreședintele pe astrologie al partidului a anunțat o serie de vești bune: „Din calculele mele dar și dintr-un catren de Nostradamus, a reieșit că, în ziua când va fi Mercur în retrograd, iar anul secetos, în al 16-lea an după mileniu, penultima lună, va veni și sfârșitul lumii”, a spus Aleodor Hâncu, prezicătorul PNL.

Acesta susține că sfârșitul lumii va aduce în România foc și pucioasă, dar va veni mai repede decât va ajunge PNL-ul la 8%, estimarea pentru ziua alegerilor. „Să privim lucrurile pozitiv, va fi apocalipsă, dar mulți oameni vor simți căldura în casă. Iar PNL va putea să se retragă din istorie la un procent decent, de 15%, procent care îl reprezintă în momentul de față”, a explicat dl. Hâncu.

Vestea apocalipsei a încurajat și celelalte partide politice, care au promis și mai multe pensii speciale și ajutoare pentru săraci. „Oricum se duce lumea dracului până-n 11 decembrie, ajutor social minim de 1000 de euro pe lună și autostradă de la Iași la Timișoara”, a fost auzind strigând un candidat al alianței electorale PNL-PSD.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
24 noiembrie 2016 12:11

Alte articole

Vezi mai mult