Orban a uitat că a dat restricţiile şi s-a dus aseară la 11 să-şi ia o bere

N-a gândit-o deloc pe asta! Premierul Ludovic Orban însuși a fost prins aseară în timpul unei razii și amendat de polițiști, pentru că ieșise după orele 23:00, să-și ia o bere. Orban s-a scuzat, spunând că a uitat complet de restricții și se dusese doar 5 minute să-și ia o bere pentru dimineață, să se dreagă.

Polițiștii l-au amendat totuși, pentru că era evident că Orban știa de restricții și că magazinele sunt închise, din moment ce încerca să-și cumpere o bere la trei litri dintr-o benzinărie, singurul loc unde mai era deshis noaptea, și mai făcea și scandal, că de ce durează atâta la casă, unde cineva își cumpăra rovinietă.

Premierul Orban a motivat că-și cumpără medicamente, că pentru el berea de dimineață poate chiar să-i salveze viața, dar polițiștii nu au fost impresionați și l-au amendat și pentru tulburarea liniștii publice, constatând că premierul Orban s-a pișat lângă benzinărie, apoi a spart o sticlă de coniac Arad. Polițiștii l-au condus la sediul Guvernului, unde premierul a început să redacteze o nouă ordonanță, cu excepții de la restricții pentru ”persoane care pot demonstra că au ieșit doar să-și ia o bere”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
10 noiembrie 2020 11:13
Citește mai mult despre: amendă covid orban restricții

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult