Premierul Ludovic Orban a vizitat astăzi șantierul autostrăzii Comarnic-Brașov și a oferit doreilor care dormeau în zonă câte un pet de bere din partea Guvernului. Premierul spune că a purtat discuții cu constructorul și au schimbat ăștia rețeta la Burger, nu mai e așa de bună, parcă are gust de apă.

ludovic_orban_2_beri.jpg

Momentant, din ce a reieșit în urma discuțiilor avute de Orban cu reprezentanții sectorului economic al infrastructurii, Ciucaș e cea mai acceptabilă, dar e cam scumpă chiar și la pet. Dacă e weekend, merge și o Timișoreană sau un Ursus, dacă e și ziua cuiva și dacă se găsește și Bergenbier la chioșc e bun și ăla.

Guvernul și-a luat angajamentul ca să mai meargă odată până la chioșc să cumpere încă două peturi de bere și un pachet de țigări. Lucrarea a fost efectuată de o firmă a unui cunoscut secretar de stat de la Transporturi, acesta a dat pe două peturi de bere Sovata și un LM Roșu cartonat 12.000 de lei fără TVA, uimind pe colegii săi. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Sunday, 21.06.2020 07:49 Politic

National Cinematografic