Orban a vizitat șantierul unei autostrăzi, ca să le ducă doreilor un pet de bere

Premierul Ludovic Orban a vizitat astăzi șantierul autostrăzii Comarnic-Brașov și a oferit doreilor care dormeau în zonă câte un pet de bere din partea Guvernului. Premierul spune că a purtat discuții cu constructorul și au schimbat ăștia rețeta la Burger, nu mai e așa de bună, parcă are gust de apă.

Momentant, din ce a reieșit în urma discuțiilor avute de Orban cu reprezentanții sectorului economic al infrastructurii, Ciucaș e cea mai acceptabilă, dar e cam scumpă chiar și la pet. Dacă e weekend, merge și o Timișoreană sau un Ursus, dacă e și ziua cuiva și dacă se găsește și Bergenbier la chioșc e bun și ăla.

Guvernul și-a luat angajamentul ca să mai meargă odată până la chioșc să cumpere încă două peturi de bere și un pachet de țigări. Lucrarea a fost efectuată de o firmă a unui cunoscut secretar de stat de la Transporturi, acesta a dat pe două peturi de bere Sovata și un LM Roșu cartonat 12.000 de lei fără TVA, uimind pe colegii săi.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
21 iunie 2020 05:06

Alte articole

Vezi mai mult