Orban, atac suburban la Rareș Bogdan: „Batistuța nu i se asortează cu poșeta”

Războiul din PNL între președintele Ludovic Orban și vocile critice din partid continuă și s-a ajuns deja cote paroxistice și atacuri josnice. În loc să răspundă punctual la acuzele ce i s-au adus din partea lui Rareș Bogdan, Orban a avut un atac ad hominem, în care a apreciat că batistuța aia a europarlamentarului nu i se asortează deloc cu poșeta.

„Înainte să vorbească să se uite mai bine la el cum arată, mi-ar fi rușine să ies așa din casă. Doamne, ce culori oribile și-a ales, păi siclamul nu se mai poartă fată din 2017, amețito, plus că nu se asortează deloc cu poșeta aia din piele de aligator. Parcă e o fufă de la Obor, de unde ți-ai luat hainele alea fă, sărăcie”, a declarat Ludovic Orban.

Membrii PNL au fost șocați de virulența atacului și spun că nu se așteptau la asemenea lovitură sub centură. Raluca Turcan, singurul membru femeie al Guvernului și specialistă în operații estetice a comentat că „gusturile nu se discută” dar nu a luat o poziție clară și nu a vrut să spună clar dacă se potrivește sau nu batistuța cu geanta. Rareș Bogdan a ieșit abia pe la orele prânzului vizibil afectat, i se scursese rimelul, dar s-a abținut de la declarații și plâns.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

19 ianuarie 2021 14:31
Citește mai mult despre: ludovic orban modă rares bogdan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult