Orban, despre înscrierea lui Ion Iliescu în PNL: „A fost opozantul lui Dragnea”

„Nu mai are legătură cu KGB-ul de 3 ani, în plus, a fost opozantul lui Dragnea”. Astfel justifică Ludovic Orban primirea în PNL a fostului preşedinte de onoare al PSD, Ion Iliescu.

„În primul rând, domnul Iliescu, din momentul în care PSD a renunţat să mai aducă minerii la Bucureşti să vă spargă dinţii, a devenit opozantul PSD. Guvernul PSD, în momentul când şi-a pus oamenii în posturi cheie, i-a adus de la Teleorman, nu de la Moscova, numai ca să îl pedepsească pe Ion Iliescu pentru faptul că s-a certat cu Dragnea. În plus, domnul Iliescu nu mai are legătură cu KGB-ul de trei ani de zile, dacă nu şi mai mult”, a răspuns Orban, întrebat despre o eventuală numire a lui Ion Iliescu ca preşedinte de onoare al PNL.

Declaraţiile lui Orban au fost aplaudate de prim-vicepreşedintele PNL, Mihai Chirica de la Iaşi, dar şi de alţi membri marcanţi ai PNL, de exemplu ăia care votează cot la cot cu PSD în Consiliul General al Bucureştiului şi ăia care votează cot la cot cu PSD în Consiliul Local Sector 3.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
20 februarie 2020 13:48
Citește mai mult despre: PNL

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult