Orban le trântește ușa în nas traseiștilor din PSD: ”Veniți mâine dimineață!”

Liberalii nu mai fac față cu racolările! Premierul Ludovic Orban a fost nevoit să limiteze drastic înscrierile traseiștilor în PNL, amânându-i pentru mâine dimineață: ”Eu nu stau toată noaptea să vă înscriu în partid. Trebuia să veniți mai devreme, nu în ultimul moment!”, a răbufnit Orban.

Premierul spune că nu mai merge așa și de mâine înscrierile în PNL vor fi pe bani, sau măcar traseiștii să aducă o damigeană de băutură.

Iohannis l-a sunat însă rapid pe Orban, încercând să-l facă să se răzgândească: ”Dragă Ludovic, cum vrei să înlocuim PSD în Parlament? Te rog să faci un efort și să-i înscrii în noaptea asta, că ziua ne vede presa și ai văzut ce greu îmi e la conferințe să evit întrebările neplăcute”, i-a transmis președintele.

Sutele de pesediști care vor să se înscrie în PNL spun că nu e normal să aștepte cu orele ca să-și depună dosarul: ”Suntem în 2020! Să facă o aplicație prin care să ne înscriem mai ușor. De ce trebuie să semnez fizic adeziunea? Cu semnătură electronică nu se poate?”, comentează traseiștii pesediști.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
22 octombrie 2020 15:25
Citește mai mult despre: guvern iohannis liberali orban PSD racolări

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult