Ordonanţă cu dedicaţie? Guvernul vrea să graţieze toboşarii din trupe rock, foşti sau actuali

Proiect cu prioritate zero în Guvern. Pentru că adoptarea unei graţieri în Parlament trenează, executivul a decis să intoducă pe ordinea de zi un proiect de Ordonanţă de Urgenţă, prin care sunt graţiaţi colectiv toţi toboşarii de trupe rock.

Premierul Sorin Grindeanu susţine că e un proiect de bun simţ şi că e evident că nu sunt vizaţi demnitari, pentru că demnitarii au treburi mult mai serioase şi nu sunt rockeri. Graţierea va acţiona şi pentru toboşarii rock condamnaţi cu suspendare, pentru că e important ca aceştia să nu mai fie şicanaţi pe viitor de procurori şi să poată să-şi vadă liniştiţi de tobe.

Totuşi, în OUG se va preciza că nu sunt graţiaţi chiar toţi toboşarii rock, ci doar cei condamnaţi pe infracţiuni de corupţie, inclusiv fraude electorale.

Prin ordonanţă li se oferă toboşarilor graţiaţi inclusiv cursuri de reconversie pentru aceia care doresc altceva, cursuri care vor avea loc în Brazilia, unde toboşarii pot învăţa să cânte la maracas în compania unor localnice.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
2 martie 2017 16:08
Citește mai mult despre: Dragnea gratiere rock toboşari

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult