Ordonanță de Guvern! Dacă Ponta nu câștigă alegerile, se va organiza și turul III

Guvernul condus de Victor Ponta a aprobat azi dimineață o ordonanță privind alegerile prezidențiale de anul acesta. Numită și „Ordonanța Ponta” aceasta instituie un al treilea tur de scrutin al alegerilor, în cazul în care Victor Ponta nu câștigă din primele două.

Ordonanța prevede că în al treilea tur de scrutin se pot califica doar cei care sunt mândri că sunt români, doar ortodocșii, oamenii căsătoriți cu minim un copil și membrii PSD. Dacă niciunul din acești candidați nu împlinește toate criteriile, câștigătorul turului III va fi declarat Victor Ponta.

Totodată, în cazul în care cineva se califică în turul trei și ia mai multe voturi ca Victor Ponta, se va organiza un al patrulea tur de scrutin, la care au voie să participe doar oamenii pe care îi cheamă Victor, sunt înalți, joacă baschet, mint, au fața ovală de prost și poartă ochelari. Câștigătorul acestui tur este cel care ia 50%+1 din voturile legal exprimate.

Times New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV. Dacă ai ratat episodul de duminică, urmărește-l în secțiunea Times New Roman TV.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
29 octombrie 2014 12:10

Alte articole

Vezi mai mult