Orice, ca să împiedice protestele! Firea va construi un om de zăpadă gigant în Piaţa Victoriei

Până şi o banală ninsoare îi dă idei Gabrielei Firea! Într-un comunicat de presă recent, primarul Capitalei a anunţat demararea unui proiect în valoare de 9 milioane de euro pentru instalarea unui om de zăpadă colosal, înalt de peste 70 de metri, în mijlocul Pieţei Victoriei.

„Proiectul cu nume de cod ‘Nicolae Friguţă’ a fost atribuit Companiei Municipale Feerie şi Copilărie”, a anunţat Firea, care a precizat că toată zăpada necesară – mai bine de 400 de tone – va fi recoltată de pe platoul Bucegilor, fiind o zăpadă premium, fără poluare şi substanţe chimice. „Morcovul lung de 4 metri a fost achiziţionat de la o fermă din Voluntari, fiind la rândul său o legumă ecologică şi cu excelente calităţi nutritive”, a asigurat edilul şef.

Deşi cârcotaşii au acuzat-o că face orice ca să blocheze Piaţa Victoriei, locul tradiţional de întâlnire al protestatarilor anti-PSD, Firea susţine că vrea doar să aducă un zâmbet pe faţa bucureştenilor, dar şi a locuitorilor din Ilfov şi Prahova, pentru că titanul hibernal va fi vizibil de la zeci de kilometri.

Cetăţenii sunt sfătuiţi să stea în case în următoarele zile, când două trenuri cu mineri din Valea Jiului vor aduce cărbunele necesar pentru ochii şi nasturii construcţiei faraonice de zăpadă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
23 ianuarie 2018 11:47

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult