Înconjuraţi de justiţie pe toate fronturile, politicienii mai au o singură scăpare, şi sună ca un scenariu prost de film SF! Pentru a pune capăt luptei anticorupţie, spun cercetătorii, noul Traian Băsescu trebuie trimis înapoi în noiembrie 2004 ca să-l împuşte pe vechiul Traian Băsescu.

basescu-terminator-in-trecut.jpg
“Ani întregi, cercetători de top au lucrat la proiectul secret ‘Băseminator 2’. Nu e vorba aici doar de soarta familiei sale şi a Elenei Udrea. Destinul tuturor partidelor noastre, al întregii ţări stă pe umerii lui”, a explicat Victor Ponta, doctor în fizică cuantică.

“Va fi greu, pentru că vechiul Traian Băsescu e o maşină de luptă desăvârşită, în timp ce noul Traian Băsescu e doar un pensionar băşinos care bombăne la România TV”, a adăugat proiectantul motocicletei TăRicean DMC-12, cu care fostul preşedinte va pleca înapoi în timp. “Din păcate, nu avem altă şansă. Băseminatorul B-1000 trebuie să ajungă în 2004 şi să omoare anticorupţia înainte ca aceasta să scape de sub control.”

Cel mai mare pericol, spun unii, e ca noul Băsescu să se îmbete cu vechiul Băsescu şi să uite de ce a fost trimis în 2004. “Atunci, România ar urma să fi fost condusă timp de 10 ani de către DOI Băsescu!”, a exclamat un futurolog. "Dacă nu cumva asta s-a întâmplat deja, ceea ce ar explica multe."

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Friday, 23.09.2016 17:32 Politic

National Cinematografic