Orice, numai nu maghiară! Emil Boc a pus la intrarea în Cluj plăcuțe în elfă, na’vi și klingoniană

Deși îi place să vorbească despre multiculturalismul Clujului, primarul Emil Boc se comportă mai degrabă ca un șovin. Prin gesturile sale, pare că Emil Boc vrea neapărat să devină un Gheorghe Funar în miniatură. Recent, Boc a pus la intrarea în oraș plăcuțe de ”Bun venit ” în trei noi limbi, altele decât maghiara: în elfă, na’vi și klingoniană.

”În cazul unei invazii extraterestre, Clujul va fi cu siguranță printre primele orașe pe care oaspeții de pe alte planete îl vor vizita”, spune Emil Boc. ”Și nu vrem să fim luați prin surprindere de o venire a extratereștrilor, fie că aceștia sunt klingonieni, elfi sau na’vi. Cât despre unguri, existența or e improbabilă, deci nu văd de ce am pune placuțe și în maghiară.”

Deși faptele sale spun cu totul altceva, Emil Boc neagă că ar fi șovin. ”E complet deplasat să spui așa ceva despre mine. Bou, da, e posibil să fiu, dar șovin, în nici un caz. Acum mă scuzați, dar trebuie să semnez aprobările ca să mai deschidem câteva șantiere în centrul Clujului, în zona în care se află imobilele pe care nu ungurii, ci o civilizație extraterestră le-a construit”, le-a spus Emil Boc ziariștilor.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
29 ianuarie 2016 14:01
Citește mai mult despre: cluj emil boc unguri

Alte articole

Vezi mai mult