Orlando Teodorovici, singurul român care pare prost și când stă lângă Dăncilă

În ultimii ani premierul Dăncilă a fost folosit de numeroși politicieni pentru comparație, cel mai bun exemplu fiind infractorul Liviu Dragnea, care se tot afișa cu ea ca să pară și el mai deștept. Cu toate acestea există o excepție, ministrul finanțelor, Orlando Teodorovici, care pare prost chiar și când e în preajma Vioricăi Dăncilă, și face asta aproape fără efort.

„Acest om are o charismă aparte, pe care n-o întâlnești de obicei. Îl pui într-o încăpere cu Dăncilă și tot el pare ăla prost. O fi felul cum vorbește, dar cred că cel mai important e ceea ce vorbește. De exemplu, legea aia cu datornicii la stat, nimeni nu e atât de imbecil încât să nu vadă că asta i-ar băga în pușcărie exact pe directorii puși de ei la companiile alea care căpușează economia de ani buni”, explică politologul Decebal Popescu.

Deocamdată nu se știe dacă Teodorovici e prost sau doar se preface, cert e că o face uluitor de bine. Într-o mulțime de proști el ar străluci ca un diamant șlefuit, cam cum strălucește Gabriela Firea într-o mare de țațe.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
19 septembrie 2019 10:09

Alte articole

Vezi mai mult