Spre deosebire de pesediști, care sunt politicieni hoți și atât, Dacian Cioloș e și om. O dovedește reacția lui de aseară când, după ce a văzut că a strâns peste 30.000 de Like-uri și Share-uri la o postare în care i-a răspuns elegant infractorului condamnat definitiv Liviu Dragnea, a lăsat puțin munca deoparte și a sărbătorit ardelenește.

ciolos_slana_palainca.jpg ”Dic, bețaș, ce de Like-uri și Share-uri am!”, a strigat Cioloș, de s-a cutremurat Palatul Victoria. ”No, evenimentul ăsta e musai să-l udăm!” După care, modest ca de obicei, s-a ridicat și s-a dus personal după pălinca de Zalău primită de la o rudă din Pericei. ”Așa ceva n-ați mai băut până acum, tehnocraților”, le-a spus el colegilor de Guvern. ”Are 60 de grade, bețaș!”

Și cum o pălincă nu merge pe stomacul gol, Cioloș a scos și ”slana aia bună, afumată exact cât trebe”. Și, modest din nou, a mers el pe jos până la Mega Image-ul din Piața Victoriei, ca să ia niște ceapă roșie, ”că altfel nu se poate”.

”Acum puneți niște Mitru Fărcaș la laptop, că-l găsiți pe YouTube și haideți să ne omenim”, a spus Cioloș, după care s-au pus pe treabă: pălincă, slană și muzică bună până-n zori. Chiar și la această ora, dacă treceți pe lângă Palatul Victoria, puteți auzi câțiva tehnocrați de cursă lungă cântând înflăcărați ”Așa beau oamenii buni”.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Tuesday, 22.11.2016 08:55 Politic

National Cinematografic