Ospăț la Guvern! După ce-a văzut cât e de viral pe Facebook, Cioloș a scos slana aia bună și pălinca

Spre deosebire de pesediști, care sunt politicieni hoți și atât, Dacian Cioloș e și om. O dovedește reacția lui de aseară când, după ce a văzut că a strâns peste 30.000 de Like-uri și Share-uri la o postare în care i-a răspuns elegant infractorului condamnat definitiv Liviu Dragnea, a lăsat puțin munca deoparte și a sărbătorit ardelenește.

”Dic, bețaș, ce de Like-uri și Share-uri am!”, a strigat Cioloș, de s-a cutremurat Palatul Victoria. ”No, evenimentul ăsta e musai să-l udăm!” După care, modest ca de obicei, s-a ridicat și s-a dus personal după pălinca de Zalău primită de la o rudă din Pericei. ”Așa ceva n-ați mai băut până acum, tehnocraților”, le-a spus el colegilor de Guvern. ”Are 60 de grade, bețaș!”

Și cum o pălincă nu merge pe stomacul gol, Cioloș a scos și ”slana aia bună, afumată exact cât trebe”. Și, modest din nou, a mers el pe jos până la Mega Image-ul din Piața Victoriei, ca să ia niște ceapă roșie, ”că altfel nu se poate”.

”Acum puneți niște Mitru Fărcaș la laptop, că-l găsiți pe YouTube și haideți să ne omenim”, a spus Cioloș, după care s-au pus pe treabă: pălincă, slană și muzică bună până-n zori. Chiar și la această ora, dacă treceți pe lângă Palatul Victoria, puteți auzi câțiva tehnocrați de cursă lungă cântând înflăcărați ”Așa beau oamenii buni”.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
22 noiembrie 2016 09:11

Alte articole

Vezi mai mult