Păcat! Dacă protestele erau înainte de alegeri, Floricica Dansatoarea era acum Floricica Senatoarea

Oare ea ştie ce şansă a ratat? Majoritatea analiştilor politici sunt de acord că, dacă protestele de la Cotroceni aveau loc înainte de alegeri, Floricica Dansatoarea şi-ar fi câştigat locul călduţ în Senatul României.

“Dacă s-ar fi întâmplat toate astea cu o lună de zile mai devreme, ea ar fi fost cunoscută azi ca Floricica Senatoarea, iar prezenţa ei graţioasă ar fi umplut golul lăsat, din păcate, de îndrăgita Cristiana Anghel, această Eva Peron a României”, a spus Răzvan Alimoş, lider de opinie la o televiziune locală din Călăraşi.

“Chiar dacă a pierdut trenul iarna asta, o aşteptăm pe doamna Floricica să se înscrie în partid. Dacă ştie să facă şi greva foamei, o aşteaptă o carieră politică strălucită. Ne vedem în Senat peste patru ani – sau chiar mai devreme, dacă o să avem alegeri anticipate”, a adăugat un reprezentant ALDE.

La auzul veştii, Floricica a început să urle din toţi rărunchii că Iohannis i-a furat like-urile, dar a promis că va reveni cu un comentariu “la rece”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
10 februarie 2017 14:02

Alte articole

Vezi mai mult