Pădurar care a prins un hoț de lemne, amendat că n-a respectat distanțarea socială

Un pădurar inconștient a ignorat recomandările de distanțare și s-a apropiat la mai puțin de 2 metri de un hoț de lemne, ca să-l imobilizeze. Din fericire, fapta necugetată a pădurarului n-a rămas fără urmări: acesta s-a ales cu o amendă de 3.000 de lei și cu o promisiunea că dacă se mai apropie vreodată de un hoț de lemne va rămâne fără loc de muncă.

”Statul român trebuie să arate că nu tolerează încălcarea legii sub nicio formă”, a declarat Costel Alexe, ministrul Mediului. ”Pădurarul ar trebui să fie mulțumit c-a scăpat cu o amendă atât de mică, pentru că din punctul meu de vedere ar merita una mult mai mare. Și sper ca toți ceilalți pădurari să tragă învățăminte și astfel de grave scăpări să nu mai aibă niciodată loc.”

Ministrul Mediului a adăugat că speră din tot sufletul că hoțul de lemne este bine și nu a fost contaminat sau traumatizat de intervenția pădurarului, pentru al cărui comportament i-a cerut încă o dată scuze. După care Costel Alexe s-a scuzat că are de aprobat o serie de betonări pentru mai multe cursuri de râuri și a plecat spre minister. 

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
29 iunie 2020 15:06
Citește mai mult despre: amenda

Alte articole

Vezi mai mult