Păi zi aşa, boss! Poliţia Română a decis clasarea dosarului MUIEPSD după ce în talonul maşinii s-au găsit 50 de euro

Final fericit în cazul şoferului cu numere de înmatriculare care conţineau o expresie de bun simţ la adresa PSD. După o căutare mai atentă, poliţistul care a reţinut plăcuţele a găsit în sfârşit cei 50 de euro din talon, caz în care procedura presupune încetarea imediată a urmăririi penale şi restituirea talonului, însoţită de expresia „Drum bun şi ai şi tu grijă că sunt colegii cu un radar mai încolo”.

Ancheta internă arată că banii erau îndoiţi şi băgaţi prin spatele coperţilor, de aceea nu fuseseră văzuţi de primele echipaje de la Rutieră care l-au oprit pe cetăţean. “A fost o eroare umană din partea noastră, pentru că dacă ştiam că e băiat valabil nu mai trecea prin toată povestea asta”, declară şeful Poliţiei.

În ce priveşte permisul reţinut în mod abuziv, şoferul a primit de la poliţişti un număr de telefon de la un maior care poate să-l rezolve, dacă merge joi la ghişeul 4 de la Pipera şi zice că vrea să vorbească cu Nea Jean într-o chestiune personală, dar să aibă într-o sacoşă o sticlă de Ballantines şi două cartuşe de Kent lung.

Scris de Ionut
3 august 2018 15:08

Articole asemanătoare

Vezi mai mult