Pandele o bănuiește pe Firea că nu-l mai iubește: ”Fură mai mult pentru partid decât pentru familie”

De când a ajuns primar al Capitalei, Gabi Firea nu doar că a arătat lumii întregi cât de proști sunt bucureștenii, că au votat-o, dar și-a și deteriorat constant relația cu soțul ei, Florentin Pandele. Acesta este din ce în ce mai iritat, dintr-un motiv cât se poate de întemeiat: Gabi fură din banii bucureștenilor în primul rând pentru partid, PSD, și abia în al doilea rând pentru familie.

Iar după ce-a văzut cum are de gând Firea să cheltuie banii bucureștenilor în acest an, Pandele efectiv a explodat. ”Gabi nu mă mai iubește”, a răbufnit primarul Voluntariului. ”Dă banii la biserici și pe statui de dac, deși eu nu am firme cu care să mă ocup de așa ceva. Banii ăia vor ajunge la pesediști și nu la familia Pandele, așa cum e normal. O să am o discuție serioasă cu ea, așa nu se mai poate!”

Florentin Pandele consideră că e absurd ca el să fure pentru familie din bugetul Voluntariului mai mult decât fură Firea din cel al Bucureștiului. ”Știu că eu sunt bărbatul în casă, dar când ea are pe mână miliardele de euro din bugetul Capitalei, consider că e normal ca ea să aducă mai mulți bani în casă. Și nu e ca și cum Dragnea ar fi vreun sărac, ca să dea banii la PSD, nu familiei. Și proastă nu e, că știe să fure, doar că nu fură pentru cine trebuie”, a spus Pandele.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
21 martie 2017 13:03

Alte articole

Vezi mai mult