Într-o declarație care a surprins pe toată lumea, primarul din Voluntari, Florentin Pandele a anunțat că-l susține și el pe Nicușor Dan la primăria Capitalei, că s-a săturat de cicăleală din partea nevestei. „Toată ziua aud în casă doar de primărie, de opoziție, de Guvernul care nu ajută, m-am săturat și eu”, spune primarul din Voluntari, soțul primarului din București. 

firea pandele visinata.jpg

Acesta susține că „m-am săturat de țața aia” și speră că odată ce va pierde alegerile îi va veni și ei mintea la cap. „Sincer, mi s-a făcut și mie poftă de o ciorbă făcută în casă, acum am parte numai de pizza și rugăciuni. M-am săturat de pizza, vreau și eu un borș de perișoare, eu credeam că-i moldoveancă asta”, spune Pandele.

Nicușor Dan a mulțumit pentru susținerea primită din partea primarului dar a precizat că el are principii în continuare și dacă ajunge vreodată șef și peste Voluntari le va dărâma și vila că arată urât și nu se potrivește cu PUZ-ul zonei. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Wednesday, 03.06.2020 13:33 Politic

National Cinematografic