Panică la USR! Nicușor Dan a pierdut 100.000 de semnături, că le ținea pe un Samsung Note 7

Partidul lui Nicușor Dan riscă să rămână în afara alegerilor parlamentare din decembrie. Asta după ce Samsungul Note 7 al liderului USR a luat azi foc, chiar în timpul unei conferințe de presă. În jur de 100.000 de semnături s-au pierdut odată cu incendierea telefonului Samsung, astfel că USR-ul mai are acum abia vreo 50.000 de semnături din cele 200.000 necesare.

”Nicușor prezenta mândru lista de semnături de pe telefonul lui, când dintr-o dată acesta a luat foc”, a povestit un martor al incidentului. ”Nicușor s-a panicat, a luat din poșeta lui Clotilde ceva ce s-a dovedit ulterior un fixativ și a încercat să stingă focul, dar mai tare l-a stârnit. În mai puțin de un minut telefonul s-a făcut scrum.”

Oficialii Samsung au reacționat imediat și nu doar că și-au cerut scuze, dar au și promis că vor remedia situația. ”Toate persoanele care returnează un telefon sunt rugate să trimită și o listă cu semnături pentru USR”, a anuțat CEO-ul Samsung. ”Sau, în ultima instanță, trimitem un milion de semnături ale angajaților noștri din fabricile din China. USR va strânge, sub o formă sau alta, semnăturile necesare.”

Scris de Calin
13 octombrie 2016 11:10
Citește mai mult despre: nicusor dan Samsung USR

Alte articole

Vezi mai mult