Partidul lui Nicușor Dan riscă să rămână în afara alegerilor parlamentare din decembrie. Asta după ce Samsungul Note 7 al liderului USR a luat azi foc, chiar în timpul unei conferințe de presă. În jur de 100.000 de semnături s-au pierdut odată cu incendierea telefonului Samsung, astfel că USR-ul mai are acum abia vreo 50.000 de semnături din cele 200.000 necesare.

usr_samsung_liste.jpg ”Nicușor prezenta mândru lista de semnături de pe telefonul lui, când dintr-o dată acesta a luat foc”, a povestit un martor al incidentului. ”Nicușor s-a panicat, a luat din poșeta lui Clotilde ceva ce s-a dovedit ulterior un fixativ și a încercat să stingă focul, dar mai tare l-a stârnit. În mai puțin de un minut telefonul s-a făcut scrum.”

Oficialii Samsung au reacționat imediat și nu doar că și-au cerut scuze, dar au și promis că vor remedia situația. ”Toate persoanele care returnează un telefon sunt rugate să trimită și o listă cu semnături pentru USR”, a anuțat CEO-ul Samsung. ”Sau, în ultima instanță, trimitem un milion de semnături ale angajaților noștri din fabricile din China. USR va strânge, sub o formă sau alta, semnăturile necesare.”

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Thursday, 13.10.2016 10:19 Politic

National Cinematografic