Situația socio-politică din România se înrăutățește cu fiecare oră. Pe mai multe grupuri de Facebook ale membrilor și simpatizanților USR a apărut informația conform căreia un tren plin de sociologi se îndreaptă ameințător spre București. 

gratuitate_tren_mineri.jpg

„Ceea ce a pățit colegul nostru Goțiu nu este o întâmplare! Este clar că această pătură socială a sociologilor nutrește un profund resentiment față de intelectuali și alți oameni de la oraș. Din informațiile noastre sunt mii de sociologi care vin la București înarmați cu bâte dar și tehnici de karate superioare”, s-a plâns un userist pe internet. 

În parlament, mai mulți membri ai singurului partid de opoziție au făcut interpelare la ministrul Transporturilor pentru a afla cine a dat ordinul pentru trenul de sociologi. Totodată, un document desecretizat al serviciilor de informații a arătat că statul le-a oferit acestor sociologi mâncare, chiloți, săpun și, mai ales, câteva zeci de contracte de consultanță de căciulă să nu moară de plictiseală pe drum. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Thursday, 14.09.2017 22:19 Politic

National Cinematografic