Panoul cu un slogan nazist amplasat într-o comună din Prahova a fost remediat, după intervenţia promptă a primarului. În acest moment pe panou scrie clar că nu munca, ci recursul compensatoriu te eliberează, lucru confirmat şi de şomajul de 80% din comună. Panoul a fost înlocuit cu un poster cu Tudorel Toader, pentru că acolo e un spaţiu vital pentru industria de advertising.panou_nazist_prahova.jpg

Din declaraţiile primarului reiese că panoul nazist a fost o eroare. A fost amplasat de tractoristul comunei, Adolf H, care a fost admonestat atât de primar, cât şi de secretara primăriei, Eva B. Tractoristul are interdicţie în birtul Totenkopfen din sat, unde s-a discutat amplu despre această situaţie. Tractoristul nu mai are voie să are cu plugul mecanizat tip Panzer Waffe III, primit ca donaţie de la cineva din Germania.

Cu ocazia acestei investigaţii, în satul Ansluşeşti Prahova au fost găsite şi alte nereguli. Pensiunea berchtesgaden va fi şi ea redenumită, noul nume fiind Barbarossa. Svasticile de pe dispensarul sătesc vor fi puse invers, pentru că de fapt intenţia era să fie simbolul acela indian al soarelui, nu cel nazist ca acum. Primarul a discutat cu sătenii la biblioteca Herman Göring din sat, unde s-a ţinut şi un colocviu despre lagăre şi despre cât de nasol a fost nazismul, discursul său fiind întâmpinat cu Sieg Heil de toţi participanţii.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Thursday, 28.03.2019 18:45 Politic

National Cinematografic