Panoul nazist din Prahova, reparat: Nu munca te eliberează, ci recursul compensatoriu!

Panoul cu un slogan nazist amplasat într-o comună din Prahova a fost remediat, după intervenţia promptă a primarului. În acest moment pe panou scrie clar că nu munca, ci recursul compensatoriu te eliberează, lucru confirmat şi de şomajul de 80% din comună. Panoul a fost înlocuit cu un poster cu Tudorel Toader, pentru că acolo e un spaţiu vital pentru industria de advertising.

Din declaraţiile primarului reiese că panoul nazist a fost o eroare. A fost amplasat de tractoristul comunei, Adolf H, care a fost admonestat atât de primar, cât şi de secretara primăriei, Eva B. Tractoristul are interdicţie în birtul Totenkopfen din sat, unde s-a discutat amplu despre această situaţie. Tractoristul nu mai are voie să are cu plugul mecanizat tip Panzer Waffe III, primit ca donaţie de la cineva din Germania.

Cu ocazia acestei investigaţii, în satul Ansluşeşti Prahova au fost găsite şi alte nereguli. Pensiunea berchtesgaden va fi şi ea redenumită, noul nume fiind Barbarossa. Svasticile de pe dispensarul sătesc vor fi puse invers, pentru că de fapt intenţia era să fie simbolul acela indian al soarelui, nu cel nazist ca acum. Primarul a discutat cu sătenii la biblioteca Herman Göring din sat, unde s-a ţinut şi un colocviu despre lagăre şi despre cât de nasol a fost nazismul, discursul său fiind întâmpinat cu Sieg Heil de toţi participanţii.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
28 martie 2019 16:45
Citește mai mult despre: panou Prahova recurs compensatoriu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult