Şoferii care aveau de gând să ajungă sâmbătă de la Kremlin la Bucureşti vor fi nevoiţi să aleagă o rută ocolitoare! Preşedintele rus Vladimir Putin a anunţat zilele acestea traseul tradiţionalei parade militare de 9 Mai, care va fi una dintre cele mai grandioase de până acum, cu mii de soldaţi mobilizaţi şi tehnică militară de ultimă generaţie.

parada_9_mai_bucuresti_chisinau.jpg
Potrivit liderului de la Kremlin, parada militară va porni, ca de obicei, din Piaţa Roşie a Moscovei, urmând însă să parcurgă un traseu modificat faţă de alţi ani, din cauza unor lucrări ample la reţeaua de canalizare moscovită.

În vederea asigurării spaţiului de desfăşurare pentru paradă, vor fi impuse restricţii de trafic pe următoarele drumuri publice: E105 Moscova-Dnepropetrovsk, H11 Dnepropetrovsk-Mykolaiv, M14 Mykolaiv-Odesa, E58 Odesa-Chişinău, E581 Chişinău-Focşani, E85 Focşani-Bucureşti, Şos. Colentina, Calea Moşilor, Bd. Carol, Bd. Magheru, Bd. Lascăr Catargiu, Şos. Kiseleff, Piaţa Arcul de Triumf.

Putin le-a sugerat militarilor ruşi să înveţe bine traseul, pentru că parada se va desfăşura fără repetiţie. “Nu vrem să stricăm surpriza!”, a chicotit preşedintele rus.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 07.05.2015 16:14 Politic

National Cinematografic