Paradă militară de 9 Mai în Rusia! Traficul va fi blocat pe ruta Piaţa Roşie – Chişinău – Bucureşti

Şoferii care aveau de gând să ajungă sâmbătă de la Kremlin la Bucureşti vor fi nevoiţi să aleagă o rută ocolitoare! Preşedintele rus Vladimir Putin a anunţat zilele acestea traseul tradiţionalei parade militare de 9 Mai, care va fi una dintre cele mai grandioase de până acum, cu mii de soldaţi mobilizaţi şi tehnică militară de ultimă generaţie.

Potrivit liderului de la Kremlin, parada militară va porni, ca de obicei, din Piaţa Roşie a Moscovei, urmând însă să parcurgă un traseu modificat faţă de alţi ani, din cauza unor lucrări ample la reţeaua de canalizare moscovită.

În vederea asigurării spaţiului de desfăşurare pentru paradă, vor fi impuse restricţii de trafic pe următoarele drumuri publice: E105 Moscova-Dnepropetrovsk, H11 Dnepropetrovsk-Mykolaiv, M14 Mykolaiv-Odesa, E58 Odesa-Chişinău, E581 Chişinău-Focşani, E85 Focşani-Bucureşti, Şos. Colentina, Calea Moşilor, Bd. Carol, Bd. Magheru, Bd. Lascăr Catargiu, Şos. Kiseleff, Piaţa Arcul de Triumf.

Putin le-a sugerat militarilor ruşi să înveţe bine traseul, pentru că parada se va desfăşura fără repetiţie. “Nu vrem să stricăm surpriza!”, a chicotit preşedintele rus.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
7 mai 2015 14:05

Alte articole

Vezi mai mult