Lansarea candidaturii lui Ponta pentru prezidențialele din acest an a avut ecouri pe întreg mapamondul. Ba, se poate spune, a avut impact și în lumea de dincolo. Astfel, în timp ce Ponta anunța la București că este pregătit să conducă România, din mormântul lui Stalin de la Kremlin au început să se audă aplauze frenetice.

ponta adulat de idioti.jpg Mai mult, tot în timpul discursului lui Ponta, Lenin a fost filmat în mausoleul său în timp ce deschidea ochii și zâmbea satisfăcut. Unii turiști aflați acolo chiar se jură că Lenin ar fi rostit ”Succes, Victoraș!”, atât în rusă, cât și în română. Ultima dată când s-a întâmplat un  miracol a fost în 1990, când Iliescu a ajuns președinte al României.

Un miracol a avut loc sâmbătă și în China, unde Mao Zedong li s-a arătat mai multor chinezi și i-a îndemnat să emigreze în România, unde comunismul pare că urmează să-și trăiască o a doua tinerețe. De pe lista miracolelor de sâmbătă nu putea lipsi Teleormanul, unde sute de localnici au găsit chipul lui Victor Ponta în cartofi și scoarțe de copac.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Monday, 22.09.2014 14:49 Politic

National Cinematografic