Parcă e destinat la Ministerul Economiei! Dănuţ Andruşca funcţionează cu doar 30% din creier

Proaspăt numit ministru al Economiei, Dănuţ Andruşca a fost ţinta multor glume, însă tocmai trăsăturile sale vegetale îl recomandă pentru post! Potrivit mai multor colegi, nemţeanul nu e nicidecum vreun imbecil, ci pur şi simplu face economie, folosindu-şi de ani de zile creierul la doar 30% din capacitate.

„Degeaba eşti ministrul economiei dacă nu practici ceea ce predici – economia!”, spune George F. zis Gigi Cuţitaşu, secretar de stat şi vechi prieten al lui Andruşca. „Credeţi-mă, nimeni nu face mai bine economie decât nea Dănuţ. Voi ştiţi cât consumă creierul uman? 120 de grame de glucoză pe zi, aproape un sfert din necesarul total de energie al omului! Folosind doar o treime din minte, adică strictul necesar, economiseşti o grămadă de mâncare.”

„Ar trebui să luăm cu toţii lecţii de la omul ăsta şi să eliminăm din viaţa noastră procesele complicate de gândire, care ard calorii degeaba şi iată, nu produc nimic. Ăştia care gândesc, unde sunt ei acuma? E vreunul în Guvern? Draci! Toţi la munca de jos sau prin străinătate, fiindcă nu s-au priceput să facă economie”, adaugă susţinătorul lui Andruşca.

În semn de aprobare, proaspătul ministru a emis un răget gutural şi s-a scobit voiniceşte în nas, rezistând cu greu impulsului de a gândi nişte chestii pe loc.

Scris de Vasile
30 ianuarie 2018 16:01
Citește mai mult despre: danut andrusca economie guvern PSD

Alte articole

Vezi mai mult