Părinţii lui Remus Cernea, disperaţi că nu reuşesc şi ei să rămână odată singuri acasă!

Probleme pentru prezidenţiabilul ecologist Remus Cernea! Părinţii săi sunt exasperaţi de faptul că, de când cu proiectul minier de la Roşia Montană şi, mai recent, cu gazele de şist şi Cupru Min, liderul verzilor români practic nu a mai ieşit din casă, stând toată ziua pe net ca să salveze mediul cu editoriale şi cauze pe Facebook.

„Nu se mai dezlipeşte de la calculator”, spune domnul Cernea Sr., „am încercat să-l convingem să iasă pe afară, să bată mingea, să ducă gunoiul, să protesteze în Piaţa Universităţii – degeaba! Am vrea şi noi să mai prindem o oră-două singuri, dar veşnic e o problemă: ba trebuie demascată o intrigă a cianuriştilor, ba un investitor canadian ticălos, ba o încercare a Bisericii de a-i spăla pe creier pe români. I-am mai bătut aluzii, i-am trimis linkuri cu locuri de muncă, cu garsoniere de închiriat, cu frizerii dar ne-a zis că n-are timp, sunt prea multe lucruri de salvat în ţara asta.”

Domnul şi doamna Cernea speră totuşi să aibă parte de intimitate odată cu începerea campaniei pentru prezidenţiale, când fiul lor ar putea fi plecat câteva ore bune la Realitatea TV. Ei spun că au făcut un apel la Mugur Ciuvică şi Monica Tatoiu să-l ţină cât mai mult pe Remus în emisiune, ca să apuce şi ei să se mai relaxeze, dar şi să dea repede cu aspiratorul prin camera lui şi să desfunde canalizarea de păr.

Scris de TNR
19 aprilie 2012 06:04

Alte articole

Vezi mai mult