Pentru că le pasă de viitorul copiilor lor, tot mai mulți părinți renunță să mai cheltuie aiurea sume importante pentru meditații. Asta după ce s-au deșteptat și au realizat că în România îți poți asigura viitorul nu prin educație sau competențe profesionale, ci exclusiv prin carnetul de membru PSD.

dragnea_PSD_frauda.jpg ”Păi ce, să arunc banii pe meditații, apoi pe anii de facultate, ca să ce? Ca să fie șomer sau să ajungă să culeagă legume prin Spania sau Italia?”, spune un părinte. ”Degeaba e el acum, la 12 ani, mai inteligent și știe mai multe ca jumătate din pesediștii din parlament, că prin educație nu va reuși în țara asta. În orice caz, nu cât timp există PSD. Așa că mai bine îl fac pesedist de mic, îl înscriu de pe-acum în partid. Ăsta-i viitorul!”

”Păi dacă te uiți la ce-a trimis PSD-ul în parlament sau ce e în guvern”, a adăugat părintele, ”vezi numai agramați, inculți sau proști de-a binelea. Ba sunt printre ei și oameni senili, care ar trebui ținuți în spitale de profil. Unul nu are competențe în ceva, s-au ajuns doar cu carnetul de membru. Și mai și merg peste tot în lume, indiferent cât de proști sunt. Uitați-vă la Olguța asta, de exemplu, își etalează prostia pe la ONU, ca să se simtă ea importantă.”Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Thursday, 16.03.2017 13:29 Politic

National Cinematografic