Parlamentarii spun că Moşul le-a pus sub brad încă o dublare a pensiilor şi a salariilor

Crăciun fericit pentru toată lumea, dar mai ales pentru parlamentari. Aceștia susțin că moșul le-a pus sub brad o nouă lege care prevede dublarea pensiilor speciale și a salariilor, care se va aplica retroactiv, de la începutul mandatului, adică din 2012.

„M-am dus la cantina Parlamentului să mai ciugulesc ceva, să mă dreg după masa de Crăciun când ceva mi-a atras atenția sub brad. Era o lege nou nouță, cu de toate, de la motivare la norme metodologice, prin care se măreau salariile și pensiile. Cum hărnicia m-a caracterizat întotdeauna, că de-aia m-am făcut parlamentar, am convocat imediat plenul și am votat-o, să nu pierdem timpul. Mulțumesc Moș Crăciun, ești cel mai tare”, a declarat un deputat.

Noua lege prevede și o serie de facilități pentru parlamentari. Astfel, 80 de ani după încetarea mandatului de ales vor avea acces gratuit la cantina parlamentului, gratis pe tren, autobuz și avion, precum și 10 hectare de pământ de căciulă, ca loc de înmormântare. În cazul în care acesta va dori să-și construiască un cavou din marmură, costurile acestuia vor fi suportate din bugetul statului.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

26 decembrie 2015 06:06
Citește mai mult despre: brad cadou Craciun parlamentari Sarbatori

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult