Parlamentarul Goro de la UDMR, prins votând la patru mâini!

Încă un scandal în Parlament, la ședința de votare a bugetului. Conform unor filmări făcute publice de PSD și preluate de stiripesurse.ro, deputatul Gabor Goro de la UDMR a votat cu patru mâini, și pentru alți colegi. UDMR face parte din coaliția de guvernare.

Reprezentanții PSD au cerut renumărarea votului și au amenințat că vor contesta legea Bugetului la Curtea Constituțională. „Este clar că prin votul la patru mâini s-a fraudat efectiv procesul de vot. Regula este un parlamentar, un vot. Constituțional, d-l Gabor Goro are încredințat un mandat, nu patru, nu poate vota în numele altora. E simplu”, a explicat Marcel Ciolacu.

Deputatul UDMR nu este pentru prima oară în atenția presei pentru acțiuni controversate. În urmă cu 10 ani au apărut filmări cum a bătut și torturat pe cetățeanul rrom cu pălărie Kung Lao, rupându-i ambele brațe din umăr. „Fatalitate!”, a comentat sec la acea vreme Cristian Tudor Popescu într-un editorial care a fost destul de popular. Gabor Goro a fost pus sub acuzare pentru acel incident și a fost condamnat la doi ani închisoare pentru vătămare corporală și tentativă de omor. Sentința însă nu este definitivă și un nou termen este stabili pentru luna mai, la Înalta Curte de Casație și Justiție. Chiar dacă va fi condamnat, deputatul beneficiază de imunitate și parlamentul trebuie să aprobe arestarea acestuia.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

3 martie 2021 08:03
Citește mai mult despre: goro mortal kombat vot

Alte articole

Vezi mai mult