Parlamentul a decis: masturbarea va fi posibilă doar cu avizul psihologului

Decizie controversată a Parlamentului României! După ce deputaţii PDL au propus ca avortul să fie posibil doar cu aviz de la psiholog, acum ei au revenit cu un nou proiect legislativ, adoptat azi în procedură de urgenţă, care interzice masturbarea fără hârtie de la doctor. Autorii legii spun că vor să-i facă pe români să conştientizeze că fiecare masturbare curmă sute, poate mii de vieţi.

„Din păcate, în România masturbarea este cea mai folosită măsură împotriva unei relaţii nedorite”, justifică măsura un deputat PDL, „iar oamenii nu-şi dau seama ce riscuri presupune – de pildă, acela de a nu mai putea face sex o perioadă de timp”.

Conform noii legi, oricine vrea să se masturbeze va trebui să obţină mai întâi un certificat de la psiholog, după ce a făcut cel puţin o şedinţă de consiliere. În cadrul acestei şedinţe i se vor prezenta fotografii sau filme despre ceea ce presupune masturbarea, în scopul de a-i descuraja.

Adversarii acestei legi spun însă că ea va avea efecte negative: de pildă, mulţi adolescenţi se vor jena să meargă la psiholog, din timiditatea specifică vârstei, şi vor ajunge să se masturbeze acasă, cu toate riscurile pe care le presupune acest lucru.

Scris de TNR
5 mai 2012 10:05

Alte articole

Vezi mai mult