Parlamentul European a adoptat astăzi o rezoluție cu 13 puncte în care detaliază ceea ce știe deja absolut orice locuitor al acestui teritoriu: că România este o țară plină de neserioși, mincionoși, putori și țepari. 

parlamentul-european.jpg

„Rezoluția Parlamentului UE condamnă atacurile împotriva justiției, atacurile concentrate la libertatea presei și cea de exprimare, intervenția disproporționată a lașilor de la Jandarmerie în timpul protestelor din august, încercările de distrugere a ONG-urilor, tot felul de de-astea. A fost plicticos”, a declarat un europarlamentar român.

Dealtfel, în timpul citirii rezoluției a fost un zgomot infernal în sală, unii parlamentarii europeni căscând de le trosneau fălcile iar alții sforăind de-a binelea. „Hai, dom'le, ne batem joc de timpul nostru, iar vorbim de țiganii ăștia, că-s bandiți și mincinoși. Ce dracu s-a întâmplat cu Proiectul European, au ieșit britanicii și am rămas cu ăștia? Poate e mai bine să desfințăm UE cu totul, au rămas doar bulangii pe-aici”, și-a exprimat revolta șeful europarlamentarilor olandez, Dick van Jiinnjk.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Tuesday, 13.11.2018 16:12 Politic

National Cinematografic