Parlamentul European a adoptat astăzi o rezoluție cu 13 puncte în care detaliază ceea ce știe deja absolut orice locuitor al acestui teritoriu: că România este o țară plină de neserioși, mincionoși, putori și țepari. 

parlamentul-european.jpg

„Rezoluția Parlamentului UE condamnă atacurile împotriva justiției, atacurile concentrate la libertatea presei și cea de exprimare, intervenția disproporționată a lașilor de la Jandarmerie în timpul protestelor din august, încercările de distrugere a ONG-urilor, tot felul de de-astea. A fost plicticos”, a declarat un europarlamentar român.

Dealtfel, în timpul citirii rezoluției a fost un zgomot infernal în sală, unii parlamentarii europeni căscând de le trosneau fălcile iar alții sforăind de-a binelea. „Hai, dom'le, ne batem joc de timpul nostru, iar vorbim de țiganii ăștia, că-s bandiți și mincinoși. Ce dracu s-a întâmplat cu Proiectul European, au ieșit britanicii și am rămas cu ăștia? Poate e mai bine să desfințăm UE cu totul, au rămas doar bulangii pe-aici”, și-a exprimat revolta șeful europarlamentarilor olandez, Dick van Jiinnjk.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Tuesday, 13.11.2018 14:12 Politic

National Cinematografic