Parlamentul European o refuză explicit pe Rovana Plumb: „N-auzi, fă, că nu vrem ţaţe?”

Comisia JURI din cadrul Parlamentului European s-a reunit încă o dată pentru a discuta propunerea de comisar a României, respectiv Rovana Plumb, după ce aceasta a anunțat că și-a plătit datoria de 800.000 de lei dând două apartamente la schimb și un storcător de fructe primit cadou la nuntă, nescos din cutie. De data aceasta a fost adus și un traducător care să explice exact ce-și dorește comisia de la ea și de la România.

„Fă, matracuco, fă țață, piei de-aici fă, iraaaa, nu ți-ar fi rușine țață, huoooo, pleacă fă că dau drumul la câini, nu vezi că pute pământul sub tine de hoață, ptiu, huăăăă, marș făăă la neamurile tale, la ciumpalacii ăia, făăăă, n-avem nevoie de țațe la comisia europeană, puți fă”, a rostit președintele comisiei JURI în cadrul unei alocuțiuni ce a fost tradusă de un grup de translatori româno-moldavi.

Rovana Plumb a anunțat că lucrurile nu se încheie aici, ea promițând că se va duce la biserica ortodoxă din localitatea Bruxelles pentru a pune acatiste „să crape matracuca aia de Ursula von der Leyen” și că, totodată, va pune lumânări pentru toți membrii comisiei la cutia de morți. În semn de protest, fiul cocalar al Rovanei Plumb și-a ambalat mașina un sfert de oră în fața Parlamentului European până a fost gonit cu tunul de apă de acolo.

Scris de Ef
30 septembrie 2019 12:09
Citește mai mult despre: Rovana

Alte articole

Vezi mai mult