Parlamentul, evacuat după un atentat! Zgonea s-a detonat şi a dat vina pe un coleg de lângă el

Casa Poporului a fost evacuată de urgenţă în urmă cu câteva minute, după ce un atentat terorist a făcut ravagii într-o sală de şedinţe! Serviciile secrete îl bănuiesc pe Valeriu Zgonea că s-ar fi detonat în mijlocul mulţimii, încercând ulterior să arunce vina pe colegul de lângă el.

Din fericire nu au existat victime, dar un ficus s-a ofilit iremediabil, câţiva senatori au acuzat stări de greaţă şi tânăra deputată Cătălina Ştefănescu a leşinat. “Ştim sigur că era Zgonea pentru că se comporta suspect, am auzit cum îi ticăia ceva în burtă şi câţiva colegi discutau despre fasolea excelentă de la cantină. Am încercat să alertez autorităţile, să deschidem măcar un geam înaintea exploziei, dar era prea târziu”, declară un martor la incidentul din Parlament.

“Unda de şoc s-a propagat cu o viteză fenomenală, simţeai încă de la uşă că s-au petrecut lucruri teribile în sala de şedinţe. Zgonea ridica din umeri şi arăta cu degetul spre un alt domn, care era vizibil stânjenit şi, în acelaşi timp, narcotizat de substanţele toxice din aer. Câţiva colegi se zbăteau pe jos, ţinându-se de nas sau făcându-şi vânt cu mapele”, a comentat un parlamentar. “Măcar dacă anunţa şi el înainte: ‘Allahu akbar!’”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
17 noiembrie 2015 13:14
Citește mai mult despre: atentat gaze Parlament terorism Zgonea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult