Incompetenţa se plăteşte! Pentru că n-a reuşit să-l aresteze pe Dan Şova, parlamentarii au votat în regim de urgenţă reducerea cu 90% a salariului şefei DNA, Codruţa Kövesi. Senatorii spun că faptul că l-au scăpat pe Şova de puşcărie nu e atât o victorie a lor, cât un eşec al Codruţei.vot_parlament_kovesi.jpg

“A fost o majoritate largă, a fost un exemplu de democraţie. Sigur, au fost unii care s-au opus tăierii de salariu şi au cerut arestarea ei. Faptul că Şova e liber arată cât de incompetentă e Kövesi”, a spus Tăriceanu, şeful Senatului.

“Cu Vosganian am iertat-o, dar se pare că devine un obicei. Cât să trecem cu vederea? Am fost indulgenţi, am arătat toată deschiderea, dar totul are o limită. Propun s-o dea afară de la DNA şi să-l pună pe Dan Şova în locul ei. El a arătat că e băiat bun, e mult mai pregătit şi e şi dat cu mir”, a mai declarat un senator.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Thursday, 26.03.2015 09:56 Politic

National Cinematografic