Parlamentul se opune înregistrării cartelelor prepaid: ”De pe alea negociem noi șpăgile”

Stați liniștiți, infractorii vizați de legea cartelelor sunt chiar politicienii care ar trebui s-o voteze. Pe lângă infractorii aflați în pușcării, care țepuiesc fraieri cu metoda accidentul și teroriști, doar oamenii din politică sunt interesați să nu afle SRI-ul identitatea celor care discută despre șpăgi, tunuri și hoție.

”E o lege importantă, dar trebuie s-o tratăm cu atenție și nu trebuie să ne pripim s-o votăm. Mai întâi să vedem dacă noi politicienii putem să facem rost de cartele din alte țări, ca să negociem în continuare șpăgi liniștiți. Sau ne orientăm spre un sistem propriu de comunicare al Parlamentului, la care să nu aibă acces SRI-ul, să nu aibă probe când comitem infracțiuni de mare corupție”, a declarat Tăriceanu, șeful Senatului.

Parlamentarii spun că de multe ori nici ei nu știu cu cine negociază șpaga, ca să nu cedeze la interogatoriu: ”Nu contează de unde vin banii și pentru ce sunt. Probabil tot de la un politician corupt, ca noi. Dacă am ști cine ne sună, corupția nici n-ar mai avea farmec pentru noi. Am fi ca orice găinar. Dar noi suntem deputați și senatori ai României, suntem șefii găinarilor!”, a mai declarat un deputat, care a preferat să rămână anonim.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
1 aprilie 2016 08:04
Citește mai mult despre: cartele pre-paid coruptie parlamentari spaga

Alte articole

Vezi mai mult