Parlamentul va decide prin vot secret cine va merge după ţigări: Ponta sau Băsescu?

Un nou scandal la vârful politicii româneşti! După ce acum câteva zile a fost o adevărată dispută pe marginea reprezentării României la Bruxelles, o noua problemă spinoasă a politicii româneşti va fi tranşată de Parlament: cine va merge după ţigări, Ponta sau Băsescu?

În mod surprinzător, în problema mersului după ţigări la nivel înalt există un vid legislativ. „Nu există nici o lege sau o ordonanţă de urgenţă pe tema asta. Bine că avem legi care protejează enoţii din Deltă sau legi care stabilesc cum se achiziţionează pixuri de către primării, dar într-o problemă atât de importantă, cum este cea a mersului după ţigări, nu avem nimic”, s-a revoltat analistul politic Cristian Pîrvulescu.

Delicata situaţie a fost abordată şi de Emil Boc. „Pe vremea când eram premier nu era nevoie să intervină Parlamentul ca să stabilească cine să meargă la colţ după ţigări. Era de la sine înţeles că această activitate intră în atribuţiile premierului. Chiar nu înţeleg de ce acum e nevoie de Parlament pentru astfel de decizii”, a comentat fostul premier.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
14 iunie 2012 15:06

Alte articole

Vezi mai mult